Debreceni étterem és rendezvényhelyszín napi menüvel!
layer
layer
layer
layer
layer
Bemutatkozás Tovább

❗️ A legújabb rendelkezések értelmében hamarosan minden szolgáltatásunkkal újra várjuk kedves vendégeinket!

Szolgáltatásaink indulása: ⭐️ Napi menü továbbra is minden nap: http://fandangosportpub.hu/napi-menu
⭐️ Helyben fogyasztás éttermünk teljes kínálatából: 2020.05.18-tól http://fandangosportpub.hu/ ⭐️ Vasárnapi Svédasztal: 2020.05.24-tól ❗️ http://fandangosportpub.hu/ ⭐️ Magán- és céges rendezvények: 2020.05.18-tól http://fandangosportpub.hu/rendezveny/ ⭐️ Esküvők: 2020.06.01-től http://fandangosportpub.hu/eskuvo/ Várunk mindenkit szeretettel!

Üdvözöljük!

Legyen a vendégünk folyamatosan fejlődő belvárosi éttermünkben, ahol igyekszünk az élet vendéglátáshoz köthető területein mindig kiemelkedőt nyújtani vendégeink részére. Hogy intenzív legyen ez a kapcsolat, folyamatosan különleges ajánlatokkal, rendezvényekkel, akciókkal jelentkezünk.


Napi Menü

A Fandango Sport Pub 990 Ft-os napi Ebéd menüjének villámgyors kiszolgálásával és kielégítő mennyiségével, ár-érték arányban Debrecen egyik legjobb ebéd – helyszíne. Minden vendégünk percek alatt megkapja az ebédjét, így az ebédszünetbe, a várakozás helyett belefér egy kényelmesen elfogyasztott kávé vagy üdítő. Este 6-ig kérhető, így vendégeink munka után is tudnak menüzni nálunk, akár elvitelre is tudjuk ajánlani például családoknak.

—> Heti Menükínálatunk<—


Á la Carte Étlapunk


—>Étlap megnyitása új oldalon<—


Céges, barati családi rendezvények

Hosszú évek tapasztalataival felvértezve a rendezvényszervezésben is jeleskedünk, 20-70 fős különtermeink alkalmasak céges, baráti rendezvények, valamint esküvők lebonyolítására.

—>Rendezvényekről bővebben <—

—>Ajánlatkérés<—


Heti fix családi program:

Vasárnap svédasztalos ebéd: 2.500 Ft/fő (12:00-15:00-ig)


Látogasson el hozzánk az Ibolya utca 1. szám alá és kóstolja meg ízletes fogásainkat! Várjuk Szeretettel! /Éttermünk környezetében a parkolás ingyenes! | SZÉP Kártya és Erzsébet Utalvány elfogadóhely!/ Üdvözlettel,
A Fandango Sport Pub csapata
 
Partnereink: SZUSZ Park – Céges-, magán- és esküvői rendezvényközpont, gyerektábor helyszín, strand SIRÁLY Gyorsétterem és Rendezvényhelyszín – Tócóskerti Menüpont, céges-, magán- és esküvői rendezvényhelyszín

 
Programok összes
Vasárnapi Svédasztalos Ebéd

Vasárnapi Svédasztalos ebéd! 2020.05.24-től ÚJRA! Minden vasárnap, 12:00 – 15:00 –

Tovább

MENÜKÁRTYA – megoldás a család étkezésére.

Bízza ránk gyermeke(i) és családtagjai étkezését! Változatos ebédmenük, friss, egészséges alapanyagokból,

Tovább

Hidegtálak

Bízza ránk rendezvénye ellátását! Remek ízvilágú és összeállítású, bőséges hidegtálakat készítünk

Tovább

Menü mutatása

fel

fel